Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 18 t/m 21 september

  8

  Maandag 18 september

  Steef heeft een goede binnenkomer bij zijn dispuutgenoten als ze zien dat hij een auto met chauffeur heeft. Ludo heeft van alles voor Merel geregeld en dat zit haar niet lekker. Stefano werkt hard aan zijn herstel.

  Dinsdag 19 september

  Bing laat Nina weten hoe trots hij is op hoe ze omgaat met de situatie rond Monica. Julian is niet gediend van grapjes over zijn band met Elisa. Steef voelt zich ongemakkelijk als hij moet aanschuiven bij een chic diner.

  Woensdag 20 september

  Luuk helpt Linda zodat ze tijd heeft om met de baron naar Frankrijk te gaan om de bruiloft voor te bereiden. Merel heeft het afgesloten politiedossier over de kettingbotsing gestolen en gaat zelf op onderzoek uit.

  Donderdag 21 september

  Mats is gewond geraakt, maar vlucht weg als Luuk hem tijdens de behandeling te veel vragen stelt. Rik schrikt als hij ontdekt onder welke barre omstandigheden Mats leeft. Stefano houdt zich groot tegenover Merel.

  Delen

  8 reacties

  Schrijf een reactie!

   • Beiden zijn niet te zien door de flexwet.

    Overigens is Tamara op camper tour/trip door Europa met Anouk Maas (Zoë).
    Zie instagram pagina van Tamara.

  1. Maar wanneer komt marwan weer terug en hij is nog niet op de hoogte gesteld door familie verduyn?en komt marwan wel weer terug?

   • Aangezien hij wel op de castfoto staat, neem ik aan dat hij gewoon weer terugkomt. Is wel een beetje vreemd dat hij niet op de hoogte is gesteld van Demi’s ongeluk idd. Aan de andere kant, hij koos er zelf voor om zijn zoontje achter te laten…

   • Hij was er puur uit om aan Expeditie Robinson mee te doen. Geen spoilers hierover, maar normaal gesproken, ben je dan maximaal 30 dagen op het eiland. Daarbij 1 of 2 weken ervoor en erna. Dus waarschijnlijk is hij zo’n 2 maanden uit de serie. Aangezien hij ook niet in de maandtrailer te zien is, zal hij vast in oktober wel weer opduiken.

    Weet iemand waarom Demi niet in beeld is? Is er een reden waarom ze haar verhaal buiten de camera laten afspelen?

    • Ik denk ter voorzichtigheid richting de kijkers. Om hen tijd te geven te wennen aan de brandplekken, die waarschijnlijk enkel soms intiem in beeld worden gebracht. Ik vrees voor wat we gaan zien en hoop dat een brandwonden campagne via GTST voor snellere ontwikkelingen gaan zorgen inzake techniek verbeteringen. Laten we heel eerlijk zijn, bij de meeste chirurgische ingrepen na een ongeluk, wordt ultiem aangemoedigd hoe mooi het resultaat is, terwijl echt zichtbare verbeteringen vele jaren kunnen duren.
     Voor zo’n lief, sterk personage hoop ik toch dat ze haar kracht zal hervinden zonder een over-positieve bril op te houden.
     Er zijn genoeg voorbeelden van verminkte mensen die de prachtigste partners vinden en als de soap zich daar over de langere termijn, eerlijk en realistisch op focust, kan dit werkelijk weer iets speciaals betekenen voor mensen die zich herkennen

     Iets anders; er mag vind ik meer aandacht worden besteed aan de vorige acteur die Manu speelde (Delivio Misiedjan). Hij vecht momenteel voor zijn leven en na 22 juni heb ik geen update meer over verloop op kunnen merken.
     Hopelijk staan RTL en GTST met hem in contact, het moet lukken extra aandacht voor ziekte onderzoek te creeren.
     Het zou uberhaupt goed zijn als de soap goede doel initiatieven actiever koppelt aan maandelijkse verhaallijnen