Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 24 t/m 28 oktober

  0

  MA 24/10

  Anna wordt slachtoffer van een zieke actie. Janine weegt de voors en tegens af over een vertrek naar het buitenland. Malena merkt dat Ludo haar afhoudt en dat past niet in haar toekomstbeeld.

  DI 25/10

  Noud krijgt het idee dat Sjoerd hem ontloopt. Thijs verstopt een zendertje in Anna’s colbertje. Nina is nog steeds gestrest en om haar te helpen schakelt Bing, stiekem en ongevraagd, een professional in.

  WO 26/10

  De vijf krijgen het vermoeden dat ze tegen Thijs strijden. Sjoerd wordt betrapt bij een insluiping. Nina raakt over haar toeren na een uitbarsting van Bing. Ludo wil voor zijn dochter bemiddelen.

  DO 27/10

  Thijs kan Rikki’s liefbedoelde aandacht niet meer voelen. Sam doet haar best om Rover van zijn doemdenken af te helpen. Sjoerd wijst Nouds toenadering bot af. Noud laat zich echter niet zomaar opzijzetten.

  VR 28/10

  Anton kan het niet geloven als hij ziet wie er op de SEH wordt binnengebracht. Terwijl Janine in een vliegtuig stapt, neemt Ludo een definitieve liefdesbeslissing. Nina weet dat ze diep ongelukkig wordt als haar moeder vertrekt. Sjoerd heeft het moeilijk als de waarheid hem steeds meer naar de keel grijpt.

  Delen

  Schrijf een reactie!