Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 9 t/m 12 oktober

  8

  Maandag 9 oktober

  Linda verbergt voor Luuk dat ze plotseling veel contant geld heeft. Henk laat zich door Laura overhalen om te bemiddelen tussen Merel en Jonathan. Julian vindt dat Steef te veel geld uitgeeft, maar Steef ziet dat anders. Rik merkt dat Mats het moeilijk heeft.

  Dinsdag 10 oktober

  Linda wijst Luuks aanbod om haar te helpen af. Merel is teleurgesteld als Stefano niet mee wil naar de bijeenkomst die ze samen met Laura in De Koning heeft georganiseerd. Jonathan ziet haar teleurstelling.

  Woensdag 11 oktober

  Nina trekt fel van leer tegen Monica. Nola is hier getuige van en roept haar ouders tot orde. Stefano krijgt heftige herbelevingen als hij de foto’s van het ongeluk ziet. Steef voelt zich vernederd als zijn nieuwe vrienden hem voor nerd uitmaken.

  Donderdag 12 oktober

  Janine is verbaasd als Ludo een afspraak blijkt te hebben met Jonathan. Hij is namelijk van plan om Jonathan een nieuwe casus te geven. Bing laat zich door Kaan geruststellen: de politie heeft niets vreemds kunnen vinden op de bewakingsbeelden.

  Delen

  8 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Als stefano bijvoorbeeld ook het ongeluk herbeleefd van vroeger met Yasmin dat lijkt me ook wel interessant toch oude beelden van vroeger ,en dat je toch soms de namen hoort van oude personages

    • Zijn er trouwens meer mensen die vermoeden dat Stefano een genant theaterstuk heeft neergezet in Box?
     Ik kon het werkelijk niet serieus nemen en dat leek me express subtiel zo bedoelt om Merel te straffen voor haar gedrag, maar dat narratief lijkt niet uitgebouwd, ook niet vanuit Merel die onderdrukte irritaties toonde. Zoiets zal vaker gebeuren, want het ijs tussen hen is nog niet werkelijk gebroken.

     Het was een psychologisch interessante aflevering, vooral het acteren tijdens het invalidetoilet moment, was natuurlijk heel handig geweest als Merel die sleutel gewoon had aangenomen.

     Als Stefano niet weer weet te lopen, moet hij niet het water in rollen, maar hoe dan ook graag permanent uit de serie

     • Ik weet het niet, vond het in ieder geval een mega slechte scène… valt me sinds hij terug is echt op dat ik Bas eigenlijk helemaal geen goede acteur vind. Zat zo niet in mijn hoofd van vroeger eigenlijk 🙂

      • rene met kleine r op

       Nee, ik denk dat het geen spelletje was van Stefano , ik vond het alleen heel erg voorspelbaar dat ze eerst praten over zijn darmen thuis en dan in box ineens die aanval .
       Maar ja, het is allemaal niet anders , ik vind Bas ook niet zo een fijne acteur om naar te kijken en te luisteren en de verhaallijn ook niet zo leuk want het is het wonderbaarlijke Meerdijk en straks rent hij gewoon weer de marathon haha .
       Ik vind trouwens sowiezo dat GTST het nieuwe seizoen mega goed begon en tja ze komen nu met een absurde Linda verhaallijn , Julian die straks vreemd gaat (daar kun je op wachten) , Merel en Jonathan die elkaars bloed kunnen drinken en 3 seconden later lachend in box zitten en er is niets meer aan de hand.
       Nee, jammer dat ze dit soort rare bochten nemen weer.
       Maar wie weet verrast de Mats verhaallijn ons nog wel.