Archief

  Dit is de nieuwe Steef Verduyn

  12

  Vanaf woensdag 16 november wordt de rol van Steef Verduyn gespeeld door een andere acteur. Tommy van Lent, die sinds 2019 te zien is als Steef in GTST, maakte afgelopen zomer bekend te stoppen met zijn werkzaamheden voor de serie.

  Ingmar neemt de rol over. Zijn achternaam is vooralsnog niet bekend. RTL laat aan GTSTCourant weten: “Hij wil het graag bij ‘Ingmar’ houden.”

  (Tekst gaat verder onder de foto.)

  Tommy kon zijn rol in GTST niet langer combineren met zijn toekomstplannen. “Ik doe nu een mbo-opleiding, filmacteur, en die wil ik heel graag afmaken. Het combineren (met GTST, red.) ging niet meer. Dus ik moest een keuze maken.” De acteur wil na het afronden van zijn mbo-opleiding starten bij de Toneelschool in Amsterdam of Maastricht.

  Delen

  12 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Wauw altijd hetzelfde gemopper over recast, misschien lijkt hij te oud. Maar het gaat er toch om, dat hij kan acteren en het personage goed kan oppakken. Geef die jongen gewoon de kans, en trouwens als hij te jong is en niet kan acteren. Krijgen we weer van wanneer gaat hij eruit, lijkt Spangas wel laat hem maar gauw vertrekken.

   Ik vind dat hij een kans verdiend, die jongen kan ook nog eens groeien in de series qua acteerpresentaties. Zelfde geld voor de nieuwe actrice die Nola speelt.

   • Wat jij vind boeit mij niet zoveel.Je recast ook geen persoon van 28 naar 50.Een personage word juist interessant als hij geloofwaardig overkomt en dat begint bij leeftijd o.a.En als jij een andere mening hebt,heb je totaal geen kennis van soap

  2. Bert Roelofs op

   Het is altijd makkelijk te reageren vanaf de zijkant, en Ingmar de Vries (? wel raar dat hij zijn achtetrnaam verzwijgt, Heukenroth misschien?) zal best een goeie acteur zijn, maar in dit geval moet ik mijn voorgangers toch gelijk geven, hij ziet er echt niet meer uit als een opgroeiende puber……

  3. Natuurlijk ziet de nieuwe Steef er ouder en volwassener uit als de huidige Steef (Tommy).
   Maar waarom weer een acteur die een personage speelt die jonger is dan hij zelf. Zoals ook bij Nola.

   Maar toch ga ik hem een kans geven, dan pas oordelen over zijn acteertalent.

  4. Ben het wel eens met de vorige reacties. Deze lijkt inderdaad veel ouder en hij zal best een goede acteur zijn maar past echt niet in deze rol . Jammer dat Tommy van Lent er uit is en ik begrijp zijn beslissing maar hij speelde zo leuk en goed .

  5. Edgar van de Graaf op

   En ineens is het van het jongste kind van het gezin het oudste kind geworden. Waar is het casting team van GTST in hemelsnaam mee bezig zeg? Die leveren me een portie slecht werk de laatste tijd… eerst al met Nola.

   • Hij zou zeer goed de zoon van kaagt kunnen zijn..
    Daarmee lijkt hij vooral sterk op zijn gtst vader… geheel niet op moeders, wat Tommy juist heel sympathiek wel had en hem als een soort mannelijke jonge versie van Saskia, intrigerender maakte.
    Ogen zijn in contrast met voorheen en daarmee wordt deze rol en medespelers ernstig te kort gedaan

    Ik heb daarmee het idee dat degene die over de rolselectie gaat, vooral een sterke persoonlijke voorkeur voor deze Ingmars gezicht heeft ipv. Zorgvuldig de beste vervanger uit te kiezen. Dit is niets persoonlijks en volgens mij kan deze jongen uitetekend spelen, maar niet deze rol.

    Het zijn dit soort hoofdzakelijk onbelangrijke details die maken dat veel mensen toch blijven afhaken, gezien er gewoon geen realistische rekening wordt gehouden met de opinus en beleving van kijkers..
    Voor mij is de rol nu inderdaad/letterlijk iets heel anders geworden waarbij persoon ontwikkelingslijnen zijn doorgehakt voor iets nieuws, zo lijkt het..

    Nu kijk ik er omheen, want dit personage en zijn scenes boeien mij al niet veel. Maar ik kan me voorstellen dat heel veel mensen nu weer afhaken gezien er geen goede rekening is gehouden met hoe deze wissel uitpakt, elke dag na start van aflevering op de laptop/tv…

   • REACTIE AANGEPAST DOOR GTSTCOURANT
    @Elisabeth/Kim: Laatste waarschuwing, dit soort verwensingen zijn niet toegestaan! Ook graag reageren onder één gebruikersnaam.

  6. Qua hoe oud die lijkt is het inderdaad een beetje een kloof, maar hij past verder wel goed in de rol van Steef vind ik, pakt het personage goed op.

  7. Weer een gemiste recast.Die gozer ziet eruit alsof die midden 20 is en steef is volgens mij nog niet eens 18.Hij lijkt wel enigzins op steef maar hadden ze nou niet een jonger iemand kunnen recaste?