Archief

  Tamara Brinkman verlaat GTST

  20

  Er is een heuse leegloop gaande bij de familie Verduyn. Eerder dit seizoen vertrok Demi al naar Marokko, nu is het de beurt aan Saskia om haar koffers te pakken.

  Het personage, gespeeld door Tamara Brinkman, vertrekt naar Düsseldorf. Saskia is verliefd geworden op een Duitse arts en wil haar ‘relatie’ met hem een kans geven.

  Brinkmans exit lijkt definitief. De 45-jarige actrice heeft namelijk besloten om nieuwe paden te bewandelen in haar carrière, zo laat RTL aan GTSTCourant weten. “Wij kunnen die keuze alleen maar respecteren en kijken ernaar uit haar verdere carrière te zien ontplooien. Ze heeft de rol van Saskia Verduyn fenomenaal neergezet. Ook voor Tamara staat de deur altijd open.”

  Tamara’s laatste scène in GTST is volgende week donderdag (nu op Videoland) te zien bij RTL 4.

  Delen

  20 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Jammer dat Saskia er uit is maar ja begrijp wel haar reden . En de volgende die er uit gaat is Margriet . Dat was wel te verwachten omdat het een gastrol was. Jammer dat zij ook weggaat want ik moet eerlijk zeggen het is een goede actrice met een speciale mimiek in haar gezicht en ogen waardoor je meteen ziet hoe zij zich voelt, heel knap !!

  2. Hahaha dochter van Elisa was vandaag te zien ze heeft te maken met die cakjes. Dochter van Elisa heeft wiet in die cakes gegooid. Woord geen makkelijke die dochter van Elisa hahahaha.

  3. Truus Van der Kuilen op

   Tamara brinkman jammer dat u bij gtst weg gaat maar sucses met u carrière en ik hoop dat u nog is in gtst terug komt veel liefs Truus van der kuilen 💖💖💖

  4. Ik vind ook dat wat anderen al schreven, dat Saskia het ongeluk niet had moeten overleven.
   Dit einde van de rol die ze fantastisch heeft neer gezet,is gewoon prut,zo ongeloofwaardig
   weer verliefd op een dokter.
   Zo jammer, ook Daan en Marwan mis ik nog steeds in Meerdijk,hopelijk komt Shanti wel nog terug,
   anders blijft er niet veel over.

  5. @Moud

   Deze info ‘van andere GTST-sites’ (die dingen niet checken en alles klakkeloos overnemen) klopt gewoon niet. Zie bovenstaand artikel en de verklaring van RTL. Tamara heeft GTST verlaten. Zie ook de website van RTL Boulevard. Onjuiste informatie in het commentaarveld wordt weggehaald.

   @Andere bezoekers: Noa Zwan heeft GTST verlaten en keert dus niet op korte termijn terug.

  6. Ik denk ook dat Demi terug komt met Marwan want dat ze uitgerekend naar Marokko gaan is niet toevallig ..Hoop wel dat Marwan er een poosje in blijft want hij speelt goed . Afwachten !

   • Demi komt ( voorlopig) zeker niet terug. Misschien een andere actrice? Want in het echt is de reden dat ze gaat studeren. Dus die opleiding zal vast wel een paar jaar duren denk ik.

  7. Oh ik dacht dat het tijdelijk was dus ze verlaat definitief GTST jammer.

   Zit er dik in dat Elisa later een relatie krijgt met Julian Dat zij dus Saskia haar plek over neemt in het huis samen met haar dochter.

   • rene met kleine r op

    ja ben het 100% met je eens, maar ik heb het vermoeden dat Demi uit Marokko terug komt met Marwan die ze daar tegen het lijf is gelopen.
    Maar eigenlijk had er bij het ongeluk gewoon een dode moeten vallen en als Saskia er toch uit zou gaan was deze manier bevredigender dan er nu wederom een dokters liefje van te maken.

  8. Ik had al verwacht dat ze eruit zou gaan, maar ik vind de manier waarop erg lelijk geschreven. Een personage wat zich jaren lang ontwikkeld heeft wordt zo kort door de bocht uitgeschreven.

  9. Jammer dat Tamara vertrekt maar het is haar keuze en die moeten we respecteren .Er is kritiek lees ik hier op hoe zij speelde maar we moeten niet vergeten het is maar een rol die zij neerzet en soms is die rol niet zoals mensen dat misschien graag willen zien. Ik heb wel genoten van haar acteer talent !!

  10. Marina Houmes Lobelle op

   De deur staat altijd open voor Tamara Brinkman. Maar voor Saskia niet meer. zij maakt een lelijke vergissing.Julian is een betere man voor haar. Eerst die Roman die haar verkracht heeft. En dan de Duitse arts waar zij naar toe gaat.

  11. Onpopulaire mening, maar ik ben er blij mee. Heb het altijd een van de vervelendste personages gevonden. Een wolf in schaapskleren

  12. jammer, verklaart haar rare karaktertrek van laatste weken… verduyn-family niets meer van over,,, ik hoop dat Elise en julian elkaar vinden en die dochter van haar erbij… zodat er toch een gezinnetje is,,,,,,