Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Groot nieuws voor Nola in GTST: ‘De Rozenboom is van jou!’

  5

  Nola Sanders krijgt volgende week maandag (nu te zien op Videoland) eindelijk de waarheid te horen over haar erfenis. Zij is de enige aandeelhouder van The Rose Garden Group en is daarmee dus de eigenaar van hotel De Rozenboom!

  Nina vindt dat het tijd is om Nola in te lichten over haar erfenis. Nola erft De Rozenboom van haar vader Mike Brandt, die in 2013 om het leven kwam bij een parachutesprong. Zijn parachute ging niet open, omdat deze was gesaboteerd door Rik de Jong. Eigenlijk had Rik het op Aysen Baydar gemunt, maar hij maakte de verkeerde parachute onklaar. 

  Lees verder onder de video.

  Vlak voor het fatale ongeluk kreeg Mike De Rozenboom in handen. Hij had in 2012 een kortstondige affaire met Nina, een jaar later werd Nola geboren. Ludo Sanders heeft momenteel Nola’s erfenis in beheer omdat zij nog minderjarig is.

  Delen

  5 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Meer verantwoordelijkheid voor Nola, kan goed maar ook fout uitpakken. Ik heb er een hard hoofd in.

   Ik weet dat het een soap is, dus fictie. Maar Nola nu te “belonen”, met het vertoonde gedrag van de laatste tijd. Ik weet het niet. Ik had nog even gewacht, of de excuses van Nola en het beloofde betere gedrag ook doorzet.

  2. gtst'ertje op

   İk denk eerlijk gezegd dat de beslissing wel een juiste keuze was. Misschien krijgt Nola daardoor meer verantwoordelijkheidsgevoel en zal ze zich volwassener gedragen