Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Rik hoort schokkend nieuws in GTST: ‘Ik wilde het wel zeggen, maar ik kon het niet!’

  6

  Shanti de Jong zit met de handen in het haar: ze is zwanger, maar weet niet van wie. Het kan goed zijn dat niet Rik, maar Richard van Nooten de vader van haar ongeboren kindje is. De twee zijn immers een tijd terug met elkaar in bed beland.

  Nina Sanders raadt Shanti aan om een prenatale vaderschapstest te doen. “Er is niks aan de hand als je weet dat het van Rik is. Nu zit je je druk te maken om iets wat misschien helemaal niet nodig is”, legt ze uit.

  Het lijkt Shanti allemaal teveel te worden. De werkdruk ligt hoog nu ze de miljoenenbedrijven van haar overleden moeder runt. Ook maakt ze zich zorgen over Richard en Ludo, die beiden aan haar trekken. Als Shanti haar hart lucht bij Rik, breekt ze. “Ik ben zwanger”, zegt ze snikkend. “Ik wilde het wel zeggen, maar ik kon het niet. Ik ben hartstikke bang na Jasmijn.” Ze ‘vergeet’ echter te vermelden dat Rik misschien niet de vader is…

  Delen

  6 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Loes van Belzen op

   Shanti zwanger van Richard foute keuze Rik is een gezellige vader en opa ik weet het bijna zeker dat het kindje van Rik is ze zijn gelukkig met elkaar

   • Shanti zegt natuurlijk niks tegen Rik dat ze met Richard naar bed is geweest . Dit gaat nog wel een staartje krijgen als hun achterkomen bij de bevalling dat het niet van Rik is.

    • Rob Pattipeiluhu op

     Let maar op als het kindje geboren is krulletjes en getint
     Het doet me denken aan de melkboer en zijn vrouw die raakte zwanger de man denkt na 5 kinderen nu een zesde opkomst is weer extra kindergeld tot dat het kindje geboren werd bleek het krulletjes en getint te zijn.
     Destijds woonde in Nederland Molukse knilsoldaten hahahaha aaaaa