Archief

  Billy de Palma keert terug naar Meerdijk

  10

  Het was even schrikken toen zakenvrouw Billy de Palma, gespeeld door actrice Lone van Roosendaal, koelbloedig wilde afrekenen in een kunstopslag met zowel Aysen als Ludo. Billy ontglipte aan de politie en vluchtte Meerdijk uit. Lange tijd was Billy onvindbaar, maar nu is ze terug en uit op één ding: Ludo Sanders.

  Billy is verliefd. Op Ludo. Hoe gaat hij hierop reageren? En is Billy wel te vertrouwen? Ook is er een andere connectie van Billy die voor een hoop opschudding zorgt.

  De comeback van Billy is vanaf maandag 1 april te zien bij RTL 4 en een week eerder bij Videoland.

  Delen

  10 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Wraak!!! de Palma is Hafkamp 2.0! En grappig dat Pronk die voor haar werkte met de Beer op de afdeling heeft gezeten. Maar de Beer heeft t ook niet op Pronk [ zelfde racistische reden als op Aysen en Bing ] .

  2. Ik denk niet dat Billy echt verliefd is op Ludo, dat is vast een truc om hem erin te luizen. Wel cool dat ze terug is! En wat betreft die connectie… zou het dan toch… Martine? Dat verhaal verdient het ook om fatsoenlijk afgemaakt te worden, dat was 100x niks.

  3. Ik denk dat het een list van Billy is. Ze wil uiteindelijk sowieso wraak nemen.

   Verder hoop ik Ludo en Janine wel samen blijven. Ben bang dat Janine met die Ron vreemdgaat en Ludo misschien met Billy

  4. Wat een rare verhaallijn eerst was ze bezig criminelen praktijken en nu komt ze weer terug en is ze opeens verliefd op Ludo, ik dacht juist namelijk dat ze wraak kwam nemen.

   • Eerder zag je al dat ze haar lichaam gebruikte om dingen gedaan te krijgen..
    Verbaasd me niets als dat nu bij Ludo ook gebeurt.
    Echter is het interessanter over hoe ze terug komt. Ze is nu een gezochte crimineel, dus als ze Meerdijk in wandelt kan ze worden opgepakt.

  5. Flapperdeflap op

   Wat bijzonder, zo ineens verliefd. Ik vermoed dat de relatie van Ludo en Janine weer onder druk komt te staan. Ludo met Billy en Janine met die nieuwe therapeut waar Linda zo kansloos achteraan zit.