De Beer is terug!

De thrillermaand in GTST belooft spannender te worden dan ooit! Meerdijk wordt al wekenlang geteisterd door een onbekend persoon die het boek van Janine Elschot naspeelt. Niet Marieke, maar een oude bekende uit het verleden is uit op wraak. Jos Uylenburg, beter bekend als De Beer!

In 2017 zette Jos Meerdijk op zijn kop, nadat hij wraak wilde nemen op Rik, Aysen en Bing. Hij zette Boks in brand, waarbij Maxime om het leven kwam. Iedereen dacht dat Jos achter slot en grendel was gezet, maar niets is minder waar. Aysen komt erachter dat Jos een halfjaar geleden is omgekomen bij een brand in een gevangenis. In werkelijkheid is Jos ontsnapt en terug in Meerdijk om zijn klus af te maken. Hij wil definitief afrekenen met Aysen, Rik en Bing. Ook Ludo en Janine moeten het ontgelden.


31
Laat een reactie achter!

Chrizzolicious

Op de een of andere manier heb ik het idee dat de Beer gelinkt is aan De Palma, doordat Ludo en Janine ook worden meegenomen. Zo zou het zomaar kunnen dat De Palma opdrachtgeefster van De Beer is. Iets dat niet vreemd is, want De Palma weet zichzelf als personage goed in te dekken. Door De Beer het werk te laten opknappen, blijft zij buiten beeld.

Ludo

Daar heb je wel een punt

Sanders

Over link gesproken. Ik denk dat Ludo er wel achteraan gaat als hij weet wie Jos is en dat hij verantwoordelijk is geweest voor de dood van Maxime en nu ook op die van Marieke middels een aanslag op hun. We kunnen heel wat verwachten hij zal het laatste zetje geven aan Jos.

Lisanne

De link met Ludo en Janine is volgens mij dat Jos de schuld op Marieke wil neerleggen. Het is Janines boek en Jos wil haar boek ten uitvoering brengen. Marieke is een makkelijk slachtoffer vanwege de dementie.

MrT.Kuilboer

Ja maar kwa verhaallijn heeft Jos Uylenburg nooit een link (geen enig vorm van contact) gehad met Ludo of Janine. Als hij terug is om alleen wraak te nemen op Rik en Bing zit er meer Logica in de verhaallijn

GtstX

wat heeft Bing ook alweer gedaan waardoor die samen met Rik bijna werd vermoord door de Beer?

Sabrina

Bing was toen blind en is samen met rik naar het bos gebracht waar rik hun eigen graf moest graven.
Maar omdat bing beethe bij beetje zijn zicht terug kreeg heeft die de beer geslagen met een schep.
Rik en bing hebben hem toen overgedragen aan Aysen

Bram

Hij sloegt een schep op zijn Hooft

Lola

Ik denk omdat Bing ook wist van het plan dat rik met aysen had om net alsof te doen dat hij vriendjes van de beer is. En Bing mocht en mag de beer niet en daarom andersom ook niet

Brazinho

Waarom probeert Jos ook Ludo & Janine iets aan te doen ? De rest kan ik begrijpen maar hun?

Angelique

Misschien omdat Bing hun schoonzoon is. En max de zoon van Bing.

Dennis

al die theorieën met Ludo en Janine onderstaand zijn een beetje gek.

De Beer had geen enkele band met hen en kon ze ook niet eens.

Rikki terug had beter een optie geweest dan bijv. JoJo.

Kenny

Wat jij zegt klopt niet ludo kent jos wel via Maxime toen

Lot

Jaa er is inderdaad een link via Maxime, maar erg veel hadden jos en ludo/janine niet met elkaar te maken. Jos wilde rik, Bing en aysen vermoorden, maar hij had volgens mij niet echt iets tegen Ludo en janine. Dus ik vind daarom die link ook een beetje raar. Misschien werkt hij samen met iemand, met Hein, billy of Martine bijvoorbeeld.

MrT.Kuilboer

Het is inderaad dan een beetje een warrig verhaallijntje @Lot. Zou het logischer vinden als hij terug zou komen voor wraak op Bing en Rik omdat daar echt een link als in contact zit

MrT.Kuilboer

Dat word in ieder geval weer lekker Tjillen voor de buis

Diana

O mdat bing mischien de schoonzoon is van ludo en janine en daardoor hun ook in de wraaklijn komen samen met lucas en nina ?

MrT.Kuilboer

Ja wat Lucas betreft zou ik het misschien nog wel begrijpen omdat Lucas de Koning heeft gekregen terwijl Jos Uylenburg die graag wou overnemen maar Maxime niet met hem in zee ging

Christoffer

Heb jij mijn bericht al gelezen wat zei

Ali B

Dr is wel een link met Ludo & Janine, Jos wilde toen de koning kopen, maar dat wou Maxime niet, en daarom word Lucas ook ontvoerd door hem.

Vlinder

Ik wist het:)

Kimberley

Ik denk toch dat hij ook werkt in opdracht van Hein want Jos heeft inderdaad geen link met Ludo en Janine, Maxime is te ver gezocht, zij werd immers per ongeluk slachtoffer, want de aanslag was gericht op Aysen.

Bianca

Ik weet niet hoor Jos geen link met Bing????

Zijn Bing en Nina ineens niet meer getrouwd???

Ludo en Janine zijn Bings schoonouders dus echt wel een link met Jos.

Bianca

Ik bedoel geen link met Janine en Ludo???

Ray

Als hij bing echt wil raken dan pakt hij Nina of de Baby wel. Janine en Ludo kunnen dan ook een optie zijn, maar dan lijkt mij nina en de baby het meest logisch

MrT.Kuilboer

@Ray dat heeft hij ook gedaan en geeft de baby aan Marieke die later in het park gevonden word met Max

Bianca

En Jos heeft Ludo’s zusje vermoord.

Weet je nog Maxime is omgekomen bij de brand in Boks. Dus linken genoeg voor Jos met Ludo en Janine.

MrT.Kuilboer

@Bianca ik denk dat ze bedoelen als in Link dat Jos nooit contact heeft gehad met Ludo of Janine in welke vorm dan ook…..behalve dat zij familie zijn van Maxime die bij de brand (door zijn toedoen) is omgekomen. Als hij wraak zou nemen puur op Rik en Bing zou ik het een logischer verhaallijn vinden. Beloofd in ieder geval een leuke Klifhangertje

Ray

‘Hij wil definitief afrekenen met Janine, Ludo, Aysen, Rik en Bing.’
Hij heeft niet echt een link met Janine en Ludo, maar goed.

Jacqueline dahme

Juist dat idd zat ik me ook al af te vragen snapte het verband ook al niet

Mariahoeisjenaam

Ik denk dan ook dat De beer niet alleen werkt aan zijn plan