Job verlaat Meerdijk op woensdag 1 november: exit Jord Knotter?

GTST Job Zonneveld

Na lang wikken en wegen besluit Job om op woensdag 1 november Meerdijk te verruilen voor Dubai. Hij is er recentelijk achter gekomen dat Anna zwanger is van zijn kind. Job is van plan zijn verantwoordelijkheden te nemen en wil een goede vader voor het kind zijn. Anna is niet bereikbaar en dus besluit hij haar op te zoeken in Dubai.

Het is niet bekend of acteur Jord Knotter hiermee definitief GTST verlaat of te maken heeft met de flexwet.


25
Laat een reactie achter!

Marvin

Is er uberhaupt nog een flexwet dan? Buddy Vedder en Babette van Veen zijn er ook al sinds juni 2015 en nooit tijdelijk van de buis geweest.

Anouk

De flexwet is volgens mij pas na 3 jaar dus dat is nu nog niet.

Ikke

Job zit er nog geen drie jaar in hij is er pas in 2016 in gekomen dus ik denk dat het voor altijd is

Eelco

Ik denk dat er en paar nieuwe acteurs bij komen denk ik

Dennis

Babette van Veen heeft een vast contract. Datzelfde geld voor Jette, Caroline, Erik, Ferri, Inge, Everon en Marly

Dennis

Lijkt me sterk?? Aangezien hij met Ferri Somogy een nieuwe leadershot heeft.
Het kan soms ook zijn dat acteurs er gewoon even tijdelijk uit gaan i.v.m. dit soort verhaallijnen.

Hij komt terug zonder baby, aangezien Barbara Sloesen heeft aangegeven niet meer terug te willen komen.

Yd4ever

Ik denk dat hij terugkomt met de baby en dat Anna overlijd bij de bevalling en dat haar definitieve comeback daarmee beëindigd is aangezien ze niet wilde blijven

Job

Lexwet is na drie jaren volgens mij!

Kimberley

Flexwet is pas na 3 jaar en hij zit er nog maar vanaf begin vorig jaar in

Vlinder

Ja idd, ik had ff na gekeken en Jord zat idd pas vorige jaar erin en flexwet gaat om de 3 jaar, dan zou hij dan definitief GTST verlaten.

Gerit

Ff afwachten volgende week naar aflevering als hij definitief eruit gaat komt wel afscheid video op gtst.nl zo niet dan is het tijdelijk

Ygone

Het is wel raar dat bill Drm ni op de cast foto staat en job wel

gerit

en toevallig dat ze beide vertrekken in dezelfde week

Gerit

Naar het zien van aflevering denk ik
Echt dat het definitief is maar echt een leegloop voor gtst maxime bill job en Nina die tijdelijk eruit gaat ivm zwangerschap

Dominique

ik zou het wel jammer vinden als job inderdaad definitief weg is. ik vond het in de afgelopen jaren al zo belachelijk dat job nooit ergens voor terug kwam (dood van anita, dood van danny, rik die naar de gevagenis ging, rikki die een zelfmoordpoging deed), dus ik was blij dat hij vorig eindelijk terug keerde. hopelijk is dit maar tijdelijk en komt job/jord gewoon weer terug.

nicky

het zou leuk zijn als hij met anna en de kleine terug komt

Zebje

@ Dominique. Job heeft Oom Danny nog NOOIT gekend dus niet belachelijk dat ie daarvoor niet terugkwam. Anita was z’n stiefmoeder dat was wel raar. Maar misschien kon Rik m niet bereiken in t toenmalige verhaal.
Ik denk voorgoed. Job voegt bijna niks meer toe. En grappig dat hij Bill het advies geeft om te vertrekken .

Dominique

nee maar hij had wel terug kunnen komen voor z’n familie. dat was meer m’n punt; ze hebben zoveel mee gemaakt in de afgelopen jaren en job is er niet 1 keer voor terug gekomen. dat is gewoon slecht schrijven vanuit de schrijvers. dat hadden ze beter kunnen doen, en dan vind ik het jammer dat hij er dan nu eindelijk in zit, en hij zo kort later alweer vertrekt.

Edd

Jongens flexwet is sinds 2015 om de twee jaar… er is dus nog hoop dat hij terug komt, hoewel dat van mij niet hoeft 😛

Isabella

Ik hoop dat job Anna meeneemt naar Meerdijk want Anna is weg gegaan omdat job niet mocht weten dat ze zwanger is dus ik hoor dat job Anna meeneemt terug naar meerdijk

remco

Gevalletje tijdelijk er uit geschreven omdat hij mee doet aan Wie is de Mol?

Vlinder

Nee ik denk dat Jord er wel definitief eruit is gegaan, want Buddy en Stijn zijn 1 jaartje eerder dan Jord in GTST gekomen dus klopt niet. Dan horen Stijn en Buddy eerder flexwet te krijgen. Dus definitief exit Jord Knotter!

Edd

Buddy laat zich waarschijnlijk inhuren als freelancer of hoe je het ook noemt 😛 Dan ben je officieel niet in dienst bij GTST en hoef je dus ook niet met de flexwet. Dat doen o.a. Joep, Dilan en Babette ook.

Mjo

Vanaf 1 juli 2015 is er voor mensen met een tijdelijk contract veel veranderd. Werknemers met een tijdelijk contract mogen vanaf dan nog maar maximaal twee jaar aaneengesloten bij dezelfde werkgever op een contract voor bepaalde tijd werken.

Bron: site FNV vakbond.