Job Zonneveld overleeft brand Boks

GTST Job Zonneveld

Job Zonneveld is één van de Meerdijkers die de brand in Boks heeft overleefd. Dat blijkt uit aanwijzingen die te vinden zijn in de GTST Meerdijk App. De zoon van Rik de Jong komt met de schrik vrij en weet te ontsnappen uit het brandende gebouw. Van de overige Meerdijkers is het nog niet bekend of zij de brand zullen overleven. De GTST Meerdijk App zal de komende weken antwoord geven op die vraag.

 

 


23
Laat een reactie achter!

JOOPBOSMAN

mooi !

Bjornlimmen

Anders was de vraag wie kook moest worden als jop dood was

Pinkeltje

Jammer die had ik hoog op mijn vertrek lijstje staan weinig inhoudelijke rol en heeft natuurlijk iets met de verhaallijn te maken.

Gerit

Mooi dat job nog leefd nu rikki nog

soapie

Yes Gelukkig

soapfan

Idd

Anouk

Volgensmij gaat Rikki dood

soapfan

Inderdaad. Ik ben blij dat Job nog leeft. Volgens sommige leeft Aysen ook nog

Sabine

Ik ben blij dat Job het overleeft. Ik had alleen gedacht dat hij misschien Rikki zou redden, want die lag daar vlak bij de trap waar Job vanaf kwam. Maar je zag Rikki helemaal niet liggen je zag alleen vuur. Dus het kan zijn dat ze al is gered door de brandweerlieden.

Dennis

Of ze lag in de hens

Lionne

Rik zit in het bos

anouk

je zag dat sjoerd bij rikki zat en je zag duidelijk ook aysen

Nightwing

Denk dat rikki doodgaat.., en Rik wraak wil/gaat nemen op Marco voor de dood van zijn dochter..

anouk

Rikki en Aysen overleven allebei de brand, in de lijkzak ligt een persoon die langer is dan Rikki en Aysen, die zijn beiden niet zo lang. Denk dat het Maxime of Laura is, want Jef komt niet terug voor Ludo of Bill, want die kent ie niet eens. Komt Anna ook nog es terug, staat ie voor Job’s neus met een baby, en zegt kijk dit is ons kind

Mjo

Jef kent Ludo niet!! Dat lijkt me toch sterk.

Jef kan overigens ook terugkomen om Maxime te ondersteunen in haar verdriet.
Jef kent vele mensen in Meerdijk. Dus dat hij gebeld wordt is niet zo bijzonder.

Jacolien

Jef ken Ludo wel hij heeft met Robert bij reclamebureau gewerkt en daar had Ludo ook iets te maken.

Bas

In het filmpje waar job ontsnapt maar waar is Sjoerd want die was ook buiten of zou hij weer naar Binnen zijn gerend

Hans

Waarom staat de naam van Sjoerd bij degene die het niet overleefd kan hebben? Hij was al buiten.

lol

Misschien gaat hij weer naar binnen… Zou me niks verbazen als hij toch binnenkomt.

lol

Wie overleven de cliffhanger (bos + brand in boks) 100% zeker ? – Job Zonneveld – Kimberly Sanders (de nieuwe aanwijzingen) – Noud Alberts (was niet in Meerdijk) – Nina Mauricius-Sanders (was niet naar binnen gegaan en zal ook niet naar binnen gaan, ze is niet zo’n dapper persoon) Wie overleven de cliffhanger bijna zeker ? – Aysen Baydar (waarschijnlijk door Sjoerd Bouwhuis naar buiten gebracht, maar ‘t kan zijn dat ze haar rug heeft gebroken of te veel rook ingeademt, dus kan eventueel wel nog) – Sjoerd Bouwhuis (mocht niet meer naar binnen, maar misschien heeft hij ‘t toch… Lees meer »

Jacolien

Menno heeft ongeveer jaar ingezeten en dat was ook gastrol

Eva

Ik hoop dat Janine,Sam en rover,Rikki en aysen,Rik,maxime en Sjoerd het overleven en sorry maar echt ik wil dat bijna iedereen het overleeft en Jos en Marco moeten de bak in

BrionelMessi

Wat ik me afvraag is: Job ontsnapt uit de brand van Boks, maar als die eenmaal buiten is zie je op het filmpje alleen Nina terwijl Sjoerd op dat moment ook buiten is want die mag niet meer naar binnen. Iemand een verklaring?