Archief

  Kiefer Zwart krijgt rol in GTST

  13

  Vanaf maandag 5 juli is GTST een nieuw gezicht rijker. De 32-jarige Kiefer Zwart maakt zijn opwachting in de soap als huisarts Roman van Loon. Roman komt de huisartsenpraktijk van Anton Bouwhuis versterken.

  “Roman in een heel erg leuke, charismatische huisarts en zal daarom ook veel te zien zijn bij Anton op de praktijk”, vertelt de acteur aan RTL Boulevard. “Ik ben al een paar weken aan het filmen en heb het heel erg naar mijn zin. Jullie gaan Roman heel langzaam leren kennen zo tegen het einde van het seizoen,ย en in het nieuwe seizoen krijgen jullie steeds meer te zien en weten!”

  Zwart is vooral bekend van zijn rollen in Zomer in Zeeland en Flikken Maastricht.

  Delen

  13 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Zou ook nog kunnen dat Linda een affaire met hem krijgt en dat Shanti dan met hem er vandoor gaat, haar tarotkaart vertelde toch dat ze een grote liefde op haar pad krijgt ? Dit zou Roman wel eens kunnen zijn.

  2. Het zou wel grappig zijn als we Linda op de bank aantreffen met een doktersromannetje. Een voorteken van de affaire die ze zal krijgen met de dokter. Ook jammer dat Ferry het voor zichzelf verkloot heeft. Dokter Roman en Lucas zou ook een leuke match zijn.

     • Ik? Helemaal niets. Heb zelfs vrienden die homo zijn.

      Was een vraag aan @Suus, die Lucas en dokter Roman koppelde of een leuke match vindt. Lucas is homoseksueel dus is mijn vraag toch logisch!

    • Het zou best grappig zijn als alle vrouwen achter hem aan hollen en dat ie uiteindelijk homoseksueel zou zijn toch?
     Maar ik zie Roman ook nog wel tussen Shanti en Rik terecht komen, wanneer Shanti voor hem valt en Roman wel een kinderwens heeft.

     • Dat wordt lachen ja. ๐Ÿ˜

      Roman komt in de laatste week voor de zomerstop, dus veel zullen we nog niet over hem ervaren, maar ik ben echt benieuwd, hoe zijn verhaallijn, buiten het zijn van dokter, er uit gaat zien.