Archief

  Wie is verantwoordelijk voor de verdwijning van Rob Bekkers?

  18

  De gemoederen tussen Ludo, Billy, Janine en Rob lopen hoog op in Meerdijk. Rob wil Meerdijk voor onbepaalde tijd verlaten, omdat hij door zowel Billy als Ludo wordt bedreigd. Billy dreigt Rob alles af te nemen als hij niet verder mee wil werken aan haar plan om Ludo en Janine uit elkaar te drijven. Ludo dreigt dit op zijn beurt ook te doen als Rob weigert om mee te werken aan zijn plan om Billy terug te pakken.

  Rob kiest voor zichzelf en slaat per auto op de vlucht. Niet veel later wordt zijn auto in een weiland aangetroffen met openstaande deuren en sporen van geweld. Rob is in geen velden of wegen te bekennen. Ludo is direct hoofdverdachte van deze verdwijning, omdat hij voor het laatst met Rob is gezien.

  Wie heeft Rob laten verdwijnen? Ludo, Billy of toch iemand anders?

  Delen

  18 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Misschien is het Nina wel. Die hem verantwoordelijk houdt voor de crisis tussen haar ouders. Misschien heeft ze hem wel met hulp van Lucas laten verdwijnen? Of gewoon een flink geldbedrag geboden om te verdwijnen.

  2. Nick zou ook leuk zijn! Dat hij met Billy samen werkt om Ludo terug te pakken voor het eindigen in de cel. Daarom Ludo en Janine uit elkaar te drijven. En met de komst van Valentijn…. ’t zou zomaar kunnen.

  3. Zou leuk zijn als t Martine en Billy samen waren. Maar Billy alleen is net zo gevaarlijk en eng als Martine. Dit is duidelijk in opdracht van Billy. Ik denk dat die voetafdruk van een handlanger van Billy is.

  4. Ik vertrouw die blik die rob had toen hij naar zijn auto liep voor geen meter. Misschien heeft hij wel zijn eigen ontvoering in scène gezet, om ervoor te zorgen dat Janine argwaan krijgt richting Ludo, maar misschien is dat wat te ver gezocht, haha!

   • Geen Ludo en geen Janine.

    Maar gewoon Billy uit wraak dat haar plan is mislukt.
    En Rob haar verraden heeft.

    Heeft zij hem laten verdwijnen en schuift de schuld in Ludo’s schoenen.