Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 25 t/m 28 oktober

  11

  Maandag 25 oktober

  Daan baalt als Billy niet getraceerd is. Steef heeft moeite met de zuinigheid van zijn ouders en koopt voor Julian een nieuwe jas. Saskia heeft moeite om afstand te nemen van Roman.

  Dinsdag 26 oktober

  Rik wil een einde maken aan de chantage van Ludo. Julian en Saskia hebben een hoog oplopend conflict. Steef brengt Demi op een idee. Shanti krijgt van Pieter een boek cadeau. Durft ze te bekennen dat ze niet goed is in lezen?

  Woensdag 27 oktober

  Merel voelt zich ongemakkelijk als ze ziet dat Demi nog gevoelens heeft voor Marwan. Janine moet voor controle naar de mammapoli. Ludo wordt door Richard aan het denken gezet.

  Donderdag 28 oktober

  Janine is vastbesloten dat Ludo zijn chantage moet stoppen. Zal Ludo daarin meegaan? Daan ziet geen andere optie dan te stoppen bij de politie. Rik helpt Bing met een promotievideo voor Boks. Shanti blijkt meer met haar vader gemeen te hebben dan ze van tevoren dacht.

  Delen

  11 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ze kunnen beter proberen soms ook weer wat oud bekenden terug te laten keren,blijft altijd leuk,in het dagelijks leven bellen we ook met mensen die zijn verhuisd ofz,maar je verneem in gtst nooit wat van oud bekenden,zoals oom Govert (wik helaas niet meer onder ons maar als je bijvoorbeeld Rik ooit heb van ik had Govert net aan de telefoon ofz,gewoon oud acteurs erbij halen lijkt mij leuk😁

  2. GTST wordt geschreven door veel wijn drinkende linkse vrouwen van middelbare leeftijd daarom gebeurt er ook helemaal niets meer interessant 👎👎👎

  3. Ik denk dat als Roman het niet voor elkaar krijgt bij Saskia dat hij wel overgaat naar Linda en dan is Linda een makkelijke prooi voor hem

   • ik vind de hele Roman rol zo vervelend wat een fake figuur , ik kan er echt niet aan wennen aan die opdringerige net iets te vrolijke huisarts.

  4. Marwan en merel moeten niet met elkaar gaan hij heb zoon met haar zusje en zij is tante ik vind hun niks samen met elkaar e moet ander vriend zoeken en niet wat met de vader van je zusje kind nemen en de zusje heb nog steeds gevoelens voor Marwan heb

  5. Ik denk dat, hoewel ze wel samen iets krijgen, Merel en Marwan het eerst geheim willen houden vanwege Demi en dat Merel zichzelf daarom ongemakkelijk voelt.