Archief

  Spoilers 4 t/m 8 december

  40

  MA 4/12
  Zoë wordt op het werk betrapt door haar meerdere en probeert zich er met een smoes uit te draaien. Kimberly komt met cadeaus, maar niemand heeft oog voor haar. Nina voelt zich hier schuldig over. Rikki en Sjoerd hebben geen zin in een interventie, en toch is dat precies waar ze in belanden.

  DI 5/12
  Op de Sinterklaasviering in De Rozenboom gaat het helemaal mis. Q liegt tegen Sam over op wie hij verliefd is. Laura krijgt Anton in zijn ondergoed te zien. Raakt zij daarvan opgewonden misschien?

  WO 6/12
  Nina baalt als Kimberly niet thuis is en ook de telefoon niet opneemt. Samen met Bing start ze een zoektocht. Aysen, Noud en Lucas worden op pad gestuurd. Kimberly krijgt bericht over de verblijfplaats van haar vader.

  DO 7/12
  Amir bewijst dat hij een kundig arts is en Anton is erg trots op hem. Aysen verwijt zichzelf dat ze veel te veel met Sjoerd en zijn problemen bezig was, waardoor ze geen oog had voor andere dingen.

  VR 8/12
  Sam wordt aan het denken gezet als hij ziet hoe Q met Rikki omgaat. Abel voelt zich alleen staan als Aysen zijn vraag om hulp afwijst. Linda twijfelt of ze Rover moet inlichten over wat er met Kimberly gebeurd is.

  Delen

  40 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Kimberly word gered door Amir

   Amir laat Kimberly overgeven waardoor ze al die pillen uit spuugt in het azm / ziekenhuis komt ze weer bij

  2. Ik heb een hekel op

   Kim word gered Door amir, ,,Hij laat haar kotzen en dan gaat ze naar het ziekenhuis, waar ze er weer bovenop komt,,,

  3. Wanneer krijgt Rikki eens een ander soort verhaallijnen in plaats van die eindeloze hysterische naïeve tiener scenes. Dat is echt al jaaaaren aan de gang

    • Ik wil zooooo graag dat de hele familie de Jong weg gaat want die verhaallijnen (zijn het al niet eens meer) zijn al jaren uitgespeeld en Rikki is het meest irritante personage uit de serie voor mij.
     Die liegt inderdaad eeuwig alsof ze 12 is en iedere week zegt ze wel een keer: “Ga weg ik wil je niet meer zien” of zoiets en er is geen kinderbescherming die Rikki met haar gedrag die kinderen laat houden, die waren normaal al gewoon al herplaatst en Bram bij zijn vader in het Bouwhuis gezin gezet.
     Mijn vraag aan de schrijvers: Laat Rikki aub in de cliffhanger van een flat afspringen en dan ook echt dood zijn (voordat dat mormel weer terugkomt) nadat ze haar kinderen en Abel is kwijtgeraakt door weer een leugen of zo dan hebben we een cliff die gewoon leuk is.
     Papa dan zo verdrietig dat hij weer naar het buitenland gaat om te vergeten en weg zijn die de Jong mensjes.

  4. Dat wordt dan omgekeerde deja vu. Eerst pakte Linda zowel Robert als Stan af van Laura en nu zij Anton van Linda. LOL. Ik ben blij als zowel Rover als Kimberly verdwijnen. Allebei bedriegers en slet.

    • ik ben het helemaal met je eens. Ik heb zelf voor 3 maanden terug ook nare ervaringen gehad toen naaktfoto’s van mij in een whatsapp groep met 200 man hier uit de omgeving zijn gedeeld. durf al ruim 2,5 maanden de straat niet op en sinds een week kom ik langzamerhand weer in de buitenlucht. Ik vind juist geweldig dat GTST deze verhaallijn in leven heeft geroepen en vindt t onsmakkelijk om kimberley die alleen een rol speelt een slet te noemen dat in zo ziek om te doen. ik weet uit eigen ervaring wat t met je doet en kan me heel goed in kimberley inleven

      • Dat vind ik nou ook. Maar ja dat zijn de jongens die er alleen naar kijken en commentaar geven .soms hebben ze meerdere vriendinnen .maar als een meisje dat zou doen word ze hoer of slet genoemd. Jongens kijk in godsjammerlijk naar je eigen.

  5. Zo te zien is Rover toch naar Canada gegaan. Ik vind Q echt geen aanwinst voor GTST, wat een rare gast is hij en hij denkt ook alles beter te weten.