Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 6 t/m 9 april 2020

  6

  Maandag 6 april
  Amelie sluit een deal met Ludo en probeert op controversiële wijze een schilderij voor hem binnen te slepen. Bing beseft dat hij Nina’s actie serieus moet nemen. Linda overrulet Saskia tijdens de opening van de praktijk. De impact van Janines ziekte is enorm.

  Dinsdag 7 april
  Rik smoest tegen Shanti over zijn gênante probleem. Anton biedt Linda het werk aan dat Saskia nodig heeft. Merel vindt de fiets die Henk voor haar heeft gemaakt oerlelijk. Lucas kan Tiffy niet vergeven. Tiffy en Wolf voelen zich niet lekker, met een catastrofaal gevolg.

  Woensdag 8 april
  JoJo is het beu de speelbal van Bing en Nina te zijn en bijt van zich af. Janine heeft moeite de gevolgen van gaar borstamputatie onder ogen te zien. Lucas vreest dat hij door de situatie zowel Wolf als Tiffy verliest.

  Donderdag 9 april
  Nu Ludo het grote geheim van de familie Verduyn kent, gebruikt hij deze informatie om Henk in een hoek te dwingen. Hierdoor loopt Merel een gouden kans mis. Janine heeft het gevoel dat ze er helemaal alleen voor staat.

  Delen

  6 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Julian zei tegen tegen Saskia over Linda dat ze vroeger ook al zo was en dat ze blijkbaar niet is veranderd. Dacht meteen: hoe kan hij daar over oordelen? Julian kent Linda idd van vroeger maar ze hadden in die tijd nooit met elkaar te maken.

   Ik word altijd blij van die ‘vroegere Linda’, leuk die kant van haar.

  2. De verhaallijnen zijn tegenwoordig een stuk beter, leuk dat er veel connecties tussen de personages wordt gemaakt (voorbeeld: Ludo in het huis van Fam Verduyn). Daarnaast ga je ook weer een stuk meer van de personages houden, Shanti en Saskia bijvoorbeeld vind ik heel sterk en goed geacteerd. Ga zo door!!

  3. Arthur Morgan op

   Badguy ludo met zijn oude streken begint weer een beetje terug te keren! Geweldig:)

   Gtst is ineens echt een heel stuk beter geworden zeg. Bizar het verschil in kwaliteit.. hulde! Hopelijk zetten ze deze lijn na het corona probleem lekker voort!